Qui som

Un sabor amb àmplia tradició

Pa de Can Maula va obrir a Melianta, Fontcoberta, el setembre del 2018 però els seus orígens es remunten a dues sigles enrere. La família va començar a fer pa el 1876 a Banyoles. Un dels seus avantpassats, que era picapedrer, cuia ceràmiques i aprofitava la calor del forn per caldejar el pa dels veïns. Amb el pas del temps, a aquella casa es va començar a fer pa i coure. És el punt de partida d'una primera botiga, que s'acabaria convertint en una de les fleques més conegudes de la zona.

La tradició familiar s'ha mantingut amb el pas dels anys i de les generacions, arribant fins a Albert Serralvo, que fa 5 anys va inaugurar la nova fleca a Melianta. Tots els productes que s'elaboren es fan a partir d'ingredients naturals i de proximitat, utilitzant farina ecològica de la Farinera Coromina. El pa és artesà i cuit al forn de llenya.
La filosofia de Can Maula se centra a cercar la qualitat pels nostres clients. Utilitzem aliments d'alta qualitat i sistemes de treball que asseguren que els nostres productes tinguin les propietats nutricionals i organolèptiques adequades per garantir una experiència gastronòmica única i tradicional.

Ens trobem situats a la comarca del Pla de l'Estany, en un petit poble anomenat Melianta, Fontcoberta. A cinc minuts del preciós estany de Banyoles i al bell mig del reconegut Pla de Martís. Gaudim d'una magnífica terrassa amb taules i cadires fetes artesanalment a partir de palets de fusta. On es pot gaudir tant de l'esmorzar com del sopar en un ambient de pau i tranquil·litat. A l'estiu, gaudim de música en directe gràcies a les futures promeses del territori que ens acompanyaran setmanalment. Disposem també de propera zona d'aparcament.

Tortell Republicà

Destaquem per ser els creadors del Roscón Republicano, un brioix que tradicionalment es coneix com a tortell de reis i que nosaltres hem rebatejat. Què és el que fa que aquest tortell sigui tan especial? A l'interior del tortell de Can Maula, s'hi pot trobar una fava, un caganer i una barretina. Els nostres tortells prescindeixen de la figura tradicional del rei i de la corona i el substitueixen pel caganer i la barretina, símbols autèntics, més catalans i de la nostra terra. El tortell manté la tradició d'amagar la fava, que obliga qui la troba a pagar el tortell l'any següent. El producte ve acompanyat amb el lema "A Can Maula no tenim rei!". El nostre tortell es pot venir a comprar al forn només el dia 5 de gener i es pot escollir entre farcit de massapà, nata, crema o tòfona.

Deixa'ns un missatge

A través del següent formulari ens pots fer arribar les teves preguntes, consultes i suggeriments. Estudiarem tots els teus missatges per donar-te una resposta ràpida.